Şehit Öğretmen Aydın Yılmaz Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimize akademik bilgi vermenin yanı sıra onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi ilke haline getirmiş ismi başarı ve saygınlıkla anılan bir okul olmaktır.

Misyon: • Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, • Çağdaş, • Yaratıcı, • Demokratik düşünme becerisine sahip, • Karşılaştığı sorunlara karşı çözüm yolları üreten, • Fikirleriyle sorunların üstesinden gelen, • Araştırmacı, Özgün • Yaşamı, insanları, Doğayı seven koruyan bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında 4006 TÜBİTAK Bilim Şenliğinde 40 proje sergiledik. Masa tenisi yıldız kızlarda ilçe 1.si ve il 2.si olduk.

Yabancı Dil: Ingilızce
Servis Bilgisi: Okulumuza her sabah Edirne´de ikamet eden öğretmenler İl Merkezinden öğretmen servisi gelmektedir.
Sportif Etkinlikler: Masa tenisi, kros, jimnastik, satranç
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK Bilim Fuarları
Proje Çalışmaları: Renkli Okul Projesi, Fatih Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: E-twining

Belgegeçer - (284) 415 1993

WEB - https://aydinyilmaz.meb.k12.tr

Adres - Merkez Büyükdoğanca Mah. Uğur Mumcu Cad. Yörükoğlu Sok. NO 1 / Meriç/ EDİRNE

Yerleşim Yeri - İlçe

Ulaşım Uzunköprü ilçesinde ikamet eden öğretmenler sabah 8.00´de başlayarak her yarım saatte bir hareket eden minibüsleri kullanabilirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinin 1 km dışındadır, il merkezine 90 km mesafededir.